Any day now






SOMMARLOV.
känns så jävla gött.
Har slitit som ett djur med projektet och med allt annat som varit pågång nu så jag kan faktiskt med all säkerthet säga att jag är slut som människa!
I torsdags gled vi förbi Delux och dansade med Movits! sjukt fett
Ida h, har även kommit hem!! Min partner in crime och halvsambo och jag kunde inte vara nöjdare.
I fredags drog jag lite sköna beats på Palladium! sjukt kul
I lördags vet jag inte vad som hände men jag vet att jag var alldeles för alkoholpåverka för mitt eget bästa! sjukt bakfull
I söndags blev jag bandbokare samt festansvarig i Smålands Nation! sjukt taggad
Idag ställde vi ut vårt projekt på konsthallen och fick massa cred och positiv respons! sjukt nöjd
Var även och tittade på Växjö frias bal och tänkte tillbaka på livet när det var som enklast och problemfritt.
När man var känslokall och inte brydde sig om ett skit förutom vad man skulle ha på sig på terrassen eller om man skulle förfesta på Fridas toa eller inte.
Men livet ska fan inte vara enkelt, man ska ta sina smällar och gå vidare  i livet som en så jävla mycket bättre person, vilket jag fan tänker göra!


Take a deep breath and fly forward.




Man får liksom gå vidare lite sakta och nu känns det rätt okej.

Cause love hurts when you do it right

Kaos, fast ändå inte.
mer saknad än ilska.
mer realistisk än arg
mest av allt gör det ont.
Det var helt enkelt inte meningen nu.
Kanske senare i livet.
För han är fortfarande bland det finaste jag har och kommer förhoppningsvis alltid känna så.
Tills dess,
You can cry when you get older.

So many worries try to get you of balance





Eller så är man jävligt nöjd över att Looptroop kommer till Siesta och att vi fick VG på vårt fältarbete och i kursen.

faking what you wish you had

 


Sliten i själen!
Varvar jobb med sjuka mängder plugg/möten/aktiviteter/fylla/träning och tror sedan att man sedan ska känna sig nöjd och till freds med livet. Just nu är det så mycket som händer varje dag att jag knappt kan känna att jag har tid och ro till att sova på nätterna. Alldeles för mycket som händer, hänger över mig och snurrar i mitt huvud dygnet runt så det känns som att jag snart kommer spåra ur fullständigt. Har upptäckt att man inte alls behöver ha upplevt mord, våldtäkt, förluster och naturkatastrofer för att må som ett jävla tjackluder. Det enda som krävs är stress, lite kärleksproblem och en jävla massa funderingar om framtiden! Just nu vill jag bara flytta ifrån allt och bo på en lugn strand på bali utan alkohol, människor, krav, härj, press och stress. Behöver fan lugn och ro i mitt huvud och i min kropp!

Eller så drar man till UB och pluggar i några timmar innan man springer bort och äter tårta hos Millan för att sedan träna och sola för att man ska bli så snygg som möjligt, för att sedan springa hem duscha, äta något snabbt, göra sig iordning till grillhäng som sedan slutar med 3 djs och 2 band som man ska härja sönder till på Stenladan ikväll.
En del av mig älskar det när varje dag är upplanerad och allt går i maxfart men det sätter fan sina spår.
Nu vill jag ha sommar och musik som kan fylla den här jävla bubblan istället för all stress och skit som den nu består av.

Eller så skiter man i det och går upp och lagar pannkakor till sin pojkvän som ligger och sover så sött jämte mig, tar tag i livet och hoppas att allt löser sig tillslut för det ska det ju tydligen alltid göra.

RSS 2.0