Fått en flaska i huvudet

Måndag.
Ordet ger en lite blandade känslor.
Vissa känner: ny vecka , nya utmaningar.
Jag känner mest: vad i helvete, tror du jag orkar med föreläsning idag eller ?
Tur att jag hade ont i huvudet när jag vaknade för jag hade fan inte orkat ge mig på att idag.
Egon nappar ju hela jävla dagarna och sen uppe halva nätterna och jag är ju inte den som lägger mig först så jag måste ju vara uppe tills hon somnar vilket kan bli relativt sent.
Och opassande nog insåg jag idag att jag kommit till den åldern när jag faktiskt behöver mer än 4 timmars sömn per natt för att orka med mitt liv. Jag har försökt att förneka det men idag kom det upp till ytan.
minst 6 timmar per natt får bli mitt nästa mål i livet.

Vaknade runt halv 1, satt invirad i täcket vid datan när egon rusade in och skrek något om rea och lindex. Jag fick ta på mig mössan och följa med men problemet var att VI KOM FAN INTE UT!! visst , man kan låsa ute sig själv , men kan man låsa inne sig själv?? tydligen, för det är precis vad vi gjorde. Egon hade glömt nycklarna på utsidan och det bidrog tydligen till någon form av låsning......
Vi fick ringa kundservice och säga att vi inte kom ut så dem fick komma och släppa ut oss. Det var en spännande start på dagen måste jag säga. 

Sen gjorde jag av med lite energi på det allra bästa sättet man kan göra av energi på. Åkte hem, käkade lite av egons mat och drog på festivalmöte. Jag sitter numera i bandgruppen. Känns som att jag motvilligt kommer får boka en jävla massa punk- och ointressanta rockband men jag kanske kan slänga in en liten rapper eller iaf en electropärla bland allt de hårda. Jag gillar det iaf. Bokar band till höger och vänster. Min första spelning att jobba på är 10 november. Känner att det är rätt peppt.

Grattis till Ida som jobbar på hemmakväll i över ett år nu!!!
Hoppas du känner att du får lite kärlek nu eftersom du tydligen inte får det av ditt hemmakvällscrew.

Flowar som ett flipperspel , hittar fel , SKIT I DET! BARA KÖR!
det är mitt nya motto.
peace



Tungt








Even the french know better than to fuck with me!

10.42 , sitter och lyssnar på looptroop, håkan sover jämte mig och jag försöker plugga för jag har fan tenta 13.15.
Min allra första och jag är slightly nervös. Men jag borstar bara bort det för jag tror på mig själv, som chords säger!!
Mitt liv är lite av ett kaos just nu. Lektioner hit, möten dit, gigg här och där, tågresor, träning, laga mat, plugga, festa, sova. Sova är lite av en bristvara i mitt liv men jag är inte den som är den, sova kan man göra när man är död. Sitter hellre och kollar på Fantasy factory en hel natt!

Idag har jag som sagt tenta sedan tar jag helg: fredag blire discodans med Agneta och frida, lördag fest med smålands.
Nästa vecka har jag festivalmöte med KLUBB, sitting med KLUBB, möte med bandutskottet + jobba på Sivans på kvällen, DJ-kurs lördag söndag med Mike, se Parken och kanske dra några sjuka beats på kvällen om jag vågar.
Det går bra nu , kompis det går bra nu!!

Förövrigt har jag hela jävla hösten inbokad med att fixa spelningar och diverse sjuka grejer.
Har fått i uppgift att kolla om vi kan boka Daniel Adams-Ray sen när han släppt sin skiva vilket jag tycker är rätt galet. Det är precis detta jag vill göra, det är precis här jag vill vara och nu börjar det fan!
Livet är så jävla fint just nu.

6 November drar vi till stockholm och kollar in Maskinens sista spelning innan de går på sin andra skiva.
20 November drar vi till Lund och spårar, dricker öl och cp-dansar med MRTN STHLM BEAT.

Kan bli en sjuk höst!
Ta mitt skimmer för jag brinner fan!
PEACE

RSS 2.0